Thursday, August 13, 2009

O idee plus-que-feminine s-a materializat la un moment dat in prima sedinta foto dedicata creatiilor mele. Modelul este Madalina Agavriloaie (friend and kind enough to let herself in my hands), iar fotograful este Andreea Danila http://andreeadanilareportaje.blogspot.com/ (special friend of mine and kind enough to help me in need). Le multumesc din suflet amandurora, chiar daca le-am chinuit cu orarul pentru ca totul a fost sub ceas. Fotografiile au fost realizate la Hotel Select si lounge bar TimeOut din Iasi, care au fost foarte receptivi la aceasta idee. Le multumesc si lor de asemeni.
Tinuta face parte din colectia "Plus-que-feminin", care propune o abordare mai putin elaborata a hainelor din punct de vedere croitoricesc, lasand trupul sa fie cel care le da forma finala. Aceasta cred ca va fi tema colectiei mele de dizertatie, asa ca probabil voi reveni atunci cu detalii conceptuale si cu restul tinutelor.


3 comments:

 1. totul este plin de tinerete ,frumusete,eleganta si foarte mult optimism... felicitari!

  lulu

  ReplyDelete
 2. I love timeouttttttttttttttt, i like those photos too.

  Why do you write in english ? there are many visitors from other countries or ?

  ReplyDelete
 3. Thx Inspirescu. I write in english because I do have visitors from other countries and they don't really speak romanian ;)

  ReplyDelete